Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. December 04. 12:38, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Nőismerőse ölte meg a holtan talált idős nőt Pécsen

Nőismerőse ölte meg a holtan talált idős nőt Pécsen

Nőismerőse ölte meg egy késsel a gyanú szerint azt az idős nőt, akinek a holttestét kedden találták meg pécsi otthonában - mondta a baranyai bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes szerdán Pécsen, sajtótájékoztatón.

Fellegi Norbert beszámolt arról, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a gyilkossághoz az 50 éves elkövető és a 75 éves áldozat közötti magánéleti vita vezetett. Az idős nő rá akarta venni a tőle százötven méterre lakó ismerősét arra, hogy hagyja el az élettársát és költözzön hozzá.
A rendőr ezredes kitért arra: a sértett holttestére közeli hozzátartozói találtak rá, a gyilkos kézre kerítésén 60 nyomozó dolgozott. A feltételezett tettes azért lett gyanús, mert sérüléseket láttak az arcán, s azok keletkezésére nem tudott elfogadható magyarázatot adni. A nő egy ideig tagadott, majd rendőrségi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.
Fellegi Norbert elmondta, hogy a nőt emberöléssel és áldozata fülbevalóinak, gyűrűinek elvétele miatt kifosztással is gyanúsítják, emiatt őrizetbe vették, s kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.