Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Február 05. 16:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI-BUDAŐRS

Női kézilabda NB I - Szöllősi-Schatzl Nadine Budaörsön folytatja.

Női kézilabda NB I - Szöllősi-Schatzl Nadine Budaörsön folytatja.

Szöllősi-Schatzl Nadine válogatott kézilabdázó a Moyra Budaörsnél folytatja pályafutását.

A 30 esztendős balszélső hétfőn az M4 Sport Kézilabda magazin című műsorában jelentette be, hogy két évre aláírt a tabella ötödik helyén álló együtteshez. Szöllősi-Schatzl elmondta, nyáron lejár a szerződése a Győrnél és "az élet úgy hozta", hogy váltania kell.
"Közel tíz év Bajnokok Ligája-tapasztalattal a hátam mögött izgatottan várom ezt az új fejezetet. Fiatalos, lendületes, ambiciózus együttest kerestem, ahol új lendületet hozhatok a játékommal. Kívülről mindig is szimpatikus volt a budaörsi építkezés" - emelte ki a játékos. Hozzátette, hogy mások lesznek a céljai, de továbbra is a maximumot várja el magától, valamint szeretné "átragasztani" mentalitását és akaraterejét csapattársaira is.
Szöllősi-Schatzl ötszörös magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, Bajnokok Ligája ezüst- és bronzérmes, valamint a 2016-os Európa-bajnokság óta a magyar válogatott oszlopos tagja, 2019-ben az év kézilabdázójának választották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 18:21, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris volt a leggyorsabb a második szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.