Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2021. Szeptember 27. 10:47, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nógrád megyei baleseti összefoglaló - Négy nap, hét sérült

Nógrád megyei baleseti összefoglaló - Négy nap, hét sérült

Nógrád megye közútjain négy nap alatt tíznél több baleset történt. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott figyelmet kér a közlekedésben résztvevőktől.

Salgótarján belterületén, Zagyvapálfalva városrészben közlekedett személygépkocsival 2021. szeptember 23-án 4 óra 50 perckor egy 32 éves férfi. A jármű vezetője a Hősök út felé vezető útkereszteződéséhez érve későn észlelte, hogy egy gyalogos halad át a kijelölt átkelőhelyen, ezért jobbra kormányozta a járművet, és azzal a járdán lévő közvilágítási oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

Egy 49 éves férfi ugyanezen a napon 17 óra 58 perc körül Nemtiben, a Kossuth út irányából a Dózsa György út felé közlekedett kerékpárral, amikor az egyenes útszakaszon elesett és megsérült.

Szendehely belterületén haladt szeptember 24-én 12 óra 22 perc körül Rétság irányába egy 17 éves fiú személygépkocsival, amikor az előtte megálló, majd balra kanyarodni szándékozó személygépkocsinak ütközött. A balesetben hárman sérültek meg.

Ugyanezen a napon 18 óra körül egy 74 éves férfi Salgótarjánban, a Rákóczi út és Acélgyári út kereszteződésében ütközött neki az előtte kanyarodni szándékozó járműnek. A 74 éves férfi sérült meg a baleset következtében.

Varsány belterületén, az Ady Endre úton esett el kerékpárral és sérült meg egy 24 éves férfi szeptember 26-án 20 óra körül. A kerékpárossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az elmúlt négy nap alatt a megye rendőrei további 12 anyagi káros közúti baleset helyszínén, és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A szabályok betartásával a legtöbb baleset megelőzhető! Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben kellő figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 09:42, péntek | Helyi

Jogerősen befejeződött a halálos gázoló ügye

A Balassagyarmati Törvényszék helyben hagyta a kilenc év börtönre, tíz év közügyektől eltiltásra és a járművezetéstől végleges eltiltásra ítélt 42 éves férfit,

2022. Január 20. 10:00, csütörtök | Helyi

Az elmúlt npok balesetei - Nógrád megye

Nógrád megye rendőrei az elmúlt három napon hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2022. Január 20. 09:10, csütörtök | Helyi

Milyen volt és milyen lesz a megyei lakáspiac éve?

Legek, árak Nógrád megyéből.

2022. Január 20. 09:07, csütörtök | Helyi

Ismét bővült a rendőrök gépjárműparkja Nógrád megyében

A salgótarjáni és a balassagyarmati rendőrök mindennapi tevékenységük során használhatják a két új gépkocsit.