Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 30. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Nógrád Csillagai: következik a finálé

Nógrád Csillagai: következik a finálé

December 3-án, szombaton 18 órakor kezdődik Bátonyterenyén a Nógrád Csillagai tehetségkutató verseny fináléja.

A négy döntős – Molnár Melina, Oláh Gergő, Deák Lotti és Oláh O’light Tibor – mellett fellépnek a már kiesett versenyzők is, valamint Kökény Attila, a Megasztár 5 finalistája, 2010 férfihangja is . Az est folyamán kiderül ki lesz Nógrád Megye legfényesebb csillaga.
A Bátonyterenyei Városi Televízió idén ősszel indította el Nógrád megye legnagyobb tehetségkutató versenyét, a Nógrád Csillagait, melyre a megye egész területéről érkeztek versenyzők. A válogatásra 128 előadó jelentkezett a BTTV stúdiójába, ahonnan a zsűri 30 produkciót engedett a középdöntőbe. Végül a középdöntőből 12 versenyző – Oláh Réka, Cseszták Sándor, Fehér Martin, Jónás Xénia, Horváth István, Kottán Kívüliek, Instant Solution, Horváth Adrián, Oláh Gergő, Deák Lotti, Molnár Melina, Oláh O’light Tibor – került be a döntőbe.
December 3-án, szombaton a négy finalista küzd meg a Nógrád megye legfényesebb csillagának kitüntető címéért és az ezzel járó elismerésért, nyereményekért és a menedzsmenti szerződésért, melynek köszönhetően a nyertes szakmai karrierjét egy profi menedzsmenti iroda és szakmai team segíti. A menedzsmenti szerződés opcionálisan egy lemezszerződést is tartalmaz.
A műsor készítői szombat estére igazán sok látványosságot, meglepetés-produkciókat, számos látványelemet ígérnek, s a zsűri tagjai is készülnek egy meglepetés produkcióval. A show felvételének helyszíne ezúttal is a Petőfi Művelődési Ház (Bátonyterenye, Petőfi út 1.) lesz.

Címkék: csillag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.