Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 14. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Nemzetközi ifjúság-segítő találkozó Pásztón

Nemzetközi ifjúság-segítő találkozó Pásztón

9 ország 33 ifjúsági vezetőjét, szakemberét, önkéntes és főállású ifjúság-segítőjét látják vendégül ezen a héten Pásztó, a Pásztói Életesély Alapítvány sikeres pályázatának részeként.

A találkozó célja, hogy a résztvevők megosszák egymással a nem-formális és informális nevelés terén szerzett tapasztalataikat, megvitassák az ifjúsági munkanélküliség problémáját és megosszák egymással azokat a bevált cselekvési programokat, amelyek segítségével hozzájárulnak a fiatalok elhelyezkedési esélyeit növelő kompetenciák fejlesztéséhez.
A projekt célja továbbá, hogy elősegítsék az európai együttműködést az ifjúsági területeken, ráirányítsák a közvélemény figyelmét a fiatalok szükségleteire, tudatosítsák a politikai döntéshozókkal a fiatalokkal való párbeszéd, törődés fontosságát és tájékoztassák a fiatalokat azokról a lehetőségekről, amelyeket a nem-formális tanulás biztosít számukra. A szeminárium keretén belül Pásztó, Szurdokpüspöki és Hollókő önkormányzati vezetőivel is találkoznak majd a résztvevők, hogy személyes kapcsolatok kialakításával is erősítsék az együttműködési szándékot.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: ifjúság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.