Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2011. November 03. 08:09, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Nemzetközi faipari és erdészeti fórum

Nemzetközi faipari és erdészeti fórum

Noha a nagypolitikában nem mindig egyezik Magyarország és Szlovákia álláspontja, a határ menti együttműködések már hosszú évek óta kiválóak a két ország szervezetei, vállalkozói között.

Noha a nagypolitikában nem mindig egyezik Magyarország és Szlovákia álláspontja, a határ menti együttműködések már hosszú évek óta kiválóak a két ország szervezetei, vállalkozói között. Ezt mutatja sok-sok közös projekt, rendezvény, s ezek sorába lép egy újabb gazdasági konferencia.
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal és a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szlovákiai Zólyomban rendezi meg a Faipari és Erdészeti Vállalkozói Innovációs Fórumot és Üzletember-találkozót. A programra 2011. november 16-án a Zólyomi Műszaki Egyetem épületében kerül sor.
A délelőtt kezdődő konferencián neves szlovák szakemberek tartanak előadásokat az erdészettudomány gyakorlati kérdéseiről és a faipari tudomány kutatási eredményeiről. A rendezvény délutáni részében kerül sor. a magyar és szlovák cégek kétoldalú tárgyalásaira. A szervezők a program teljes ideje alatt biztosítják a magyar-szlovák nyelvű tolmácsolást.

Címkék: erdészet

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.