Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2011. November 03. 08:09, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Nemzetközi faipari és erdészeti fórum

Nemzetközi faipari és erdészeti fórum

Noha a nagypolitikában nem mindig egyezik Magyarország és Szlovákia álláspontja, a határ menti együttműködések már hosszú évek óta kiválóak a két ország szervezetei, vállalkozói között.

Noha a nagypolitikában nem mindig egyezik Magyarország és Szlovákia álláspontja, a határ menti együttműködések már hosszú évek óta kiválóak a két ország szervezetei, vállalkozói között. Ezt mutatja sok-sok közös projekt, rendezvény, s ezek sorába lép egy újabb gazdasági konferencia.
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal és a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szlovákiai Zólyomban rendezi meg a Faipari és Erdészeti Vállalkozói Innovációs Fórumot és Üzletember-találkozót. A programra 2011. november 16-án a Zólyomi Műszaki Egyetem épületében kerül sor.
A délelőtt kezdődő konferencián neves szlovák szakemberek tartanak előadásokat az erdészettudomány gyakorlati kérdéseiről és a faipari tudomány kutatási eredményeiről. A rendezvény délutáni részében kerül sor. a magyar és szlovák cégek kétoldalú tárgyalásaira. A szervezők a program teljes ideje alatt biztosítják a magyar-szlovák nyelvű tolmácsolást.

Címkék: erdészet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 18:45, kedd | Helyi

A Spar új szupermarketet épít Szentendrén.

A Spar 3,6 milliárd forintos beruházással új áruházat épít Szentendrén. A szupermarket, amelynek alapkövét kedden tették le, várhatóan 2025 első negyedévében nyílik meg.

2024. Február 20. 18:15, kedd | Helyi

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara 12. alkalommal rendezte meg Országos Szakmai Versenyét a Területei Szervezetek győztes csapatai

A Nógrád Vármegyei Területi Szervezet ismételten részt kíván venni az egészségügyi szakdolgozók számára megrendezésre kerülő Országos Szakmai Versenyen.

2024. Február 20. 17:43, kedd | Helyi

Mátraverebély-Szentkút, Nemzeti Kegyhely

Kedves követőink, alább megtalálják a 2024-es év BÚCSÚRENDJÉT

2024. Február 20. 12:00, kedd | Helyi

Idén is elindul a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csiksomlyói búcsúba.

Idén is elindul a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csiksomlyói pünkösdi búcsúba. A zarándokvonat május 17-én indul és pünkösdhétfőn érkezik vissza - közölték a szervezők.