Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 27. 14:41, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Nem teljesen zavartalan Overdose felkészítése

Nem teljesen zavartalan Overdose felkészítése

Amennyiben nem jön közbe semmilyen váratlan esemény, Overdose azon a római versenyen futhat legközelebb, amelyet három éve tíz hosszal nyert meg.

Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa arról tájékoztatta a Pannoniaoverdose.hu-t, hogy jelenleg úgy gondolja, Overdose november 13-án a Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon térhet vissza. „A felkészítése folyamatos, bár azt nem mondanám, hogy teljesen zavartalan. Tekintettel ugyanis a pataszerkezetére, a munka mindig annak függvényében zajlik, hogy éppen mennyire terhelhető. Most már azért kijelenthetem, hogy ha fokozatosan is, de haladunk előre" – mondta Mikóczy.

Overdose augusztusban lábsérülése miatt két hétre leállt, emiatt nem vett részt szeptember 11-én a Párizsban rendezett Group III-as, majd október 2-án a szintén a francia fővárosban lebonyolított Group I-es versenyen. A ló 13 veretlenül teljesített futam után tavaly csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén, miután felépült súlyos sérüléséből, a savós patairha-gyulladásból. Idén Hoppegartenben nyert, majd a Haydock Parkban hetedik lett, a Royal Ascoton pedig már jó formát mutatva, a győztestől alig elmaradva negyedikként végzett.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.