Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 24. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Nem örülhetett sokáig zsákmányának a tolvaj

Nem örülhetett sokáig zsákmányának a tolvaj

Kihasználta az alkalmat a besurranó tolvaj Jobbágyiban.

A Pásztói Rendőrkapitányságra egy férfi tett bejelentést a napokban, miszerint Jobbágyiban, egy családi házban tartózkodott, amikor a válltáskáját ismeretlen személy eltulajdonította. A rendőrök a nyomozás adatai alapján beazonosították azt a 31 éves helyi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Megállapítást nyert az is, hogy M. László a ház udvarára nyíló hátsó kiskapun jutott be, majd kihasználva, hogy a sértett és a házban lakó személyek az ingatlan távolabbi részén tartózkodtak, a nyitva hagyott konyhából eltulajdonította a sértett válltáskáját, a benne található nagy összegű készpénzzel, nevére kiállított közokiratokkal és bankkártyával.
A pásztói rendőrök M. Lászlót 2013. augusztus 22-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.