Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2012. Március 04. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Egykori sógornője szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt állítja, a sztár lánya is veszélyben van.

Volt férje, Bobby Brown nővére szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt mondja, már a rendőrséget is felhívta, és közölte velük, kire gyanakszik, de nyilvánosan erről nem szeretne beszélni. "Az ügyvédem azt tanácsolta, hogy ebbe ne menjek bele, de azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez nem baleset volt - nyilatkozta Houston egykori sógornője. - És ha rajtam múlik, ki fog derülni, hogy mi történt vele valójában."

Leolah Brown egyúttal azt is elmondta, hogy testvérére, Bobby Brownra nem kell gyanakodni, Whitney lánya, a 18 éves Bobbi Kristina viszont nagy veszélyben van. "Nagyon, nagyon, nagyon fontos, hogy Krissy senkiben ne bízzon meg most az apján, a nagyanyján és rajtam kívül - mondta el a rokon. - El kell zárkóznia mindenki más elől."

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.