Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2023. Március 09. 09:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem a ráncaikra kellett a krém!

Nem a ráncaikra kellett a krém!

Márkás kozmetikumok lopására specializálta magát az a salgótarjáni testvérpár, akik egy vármegyeszékhelyi gyógyszertárból közel 400.000 forint értékben vittek el arc- és testápolási termékeket.

A nyomozás adatai alapján a 21 és 19 éves nő 2023. február 15. és március 2. között számos alkalommal kereste fel a Salgótarján belterületén található gyógyszertárat, ahol a vevőtérben lévő polcokon kihelyezett márkás arc- és testápolási termékek közül válogattak. Ezt követően a fiatalabb elterelte az eladó figyelmét, míg a nővére a nála lévő speciálisan kialakított táskába rejtette az ellopni kívánt termékeket, majd az üzletből fizetés nélkül távoztak. Az így ellopott termékeket pénzszerzés céljából tovább értékesítette a két nő.

A testvérpár március 7-én a délelőtti órákban visszatért ebbe a gyógyszertárba és ugyanezzel a módszerrel kísérelt meg ismét márkás kozmetikumokat ellopni, azonban tettüket az üzlet dolgozói észlelték, és a rendőrök kiérkezéséig a két fiatal nőt visszatartották. A terheltek a cselekményükkel közel 400.000 forint kárt okoztak az üzletnek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a testvérpárt elfogták, előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, akik a bűncselkemény elkövetését elismerték.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 15:25, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Európa Liga-döntő: Folyamatosan gyűlnek a foglalások, több tízezer futballrajongó utazhat a budapesti mérkőzésre

2023. Május 30. 15:11, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Felkészülten várják a főszezont: az ország közel száz pontján szívvel és tudással segítenek a Tourinformok

2023. Május 30. 12:16, kedd | Helyi

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

Nógrád vármegyében az elmúlt egy héten közúti közlekedési balesetben kilencen sérültek meg

2023. Május 30. 01:00, kedd | Helyi

Nyári idő, de helyenként zápor kialakulhat!

Napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással, jégesővel.