Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2023. Március 09. 09:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem a ráncaikra kellett a krém!

Nem a ráncaikra kellett a krém!

Márkás kozmetikumok lopására specializálta magát az a salgótarjáni testvérpár, akik egy vármegyeszékhelyi gyógyszertárból közel 400.000 forint értékben vittek el arc- és testápolási termékeket.

A nyomozás adatai alapján a 21 és 19 éves nő 2023. február 15. és március 2. között számos alkalommal kereste fel a Salgótarján belterületén található gyógyszertárat, ahol a vevőtérben lévő polcokon kihelyezett márkás arc- és testápolási termékek közül válogattak. Ezt követően a fiatalabb elterelte az eladó figyelmét, míg a nővére a nála lévő speciálisan kialakított táskába rejtette az ellopni kívánt termékeket, majd az üzletből fizetés nélkül távoztak. Az így ellopott termékeket pénzszerzés céljából tovább értékesítette a két nő.

A testvérpár március 7-én a délelőtti órákban visszatért ebbe a gyógyszertárba és ugyanezzel a módszerrel kísérelt meg ismét márkás kozmetikumokat ellopni, azonban tettüket az üzlet dolgozói észlelték, és a rendőrök kiérkezéséig a két fiatal nőt visszatartották. A terheltek a cselekményükkel közel 400.000 forint kárt okoztak az üzletnek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a testvérpárt elfogták, előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, akik a bűncselkemény elkövetését elismerték.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:00, hétfő | Helyi

Kapós volt a csali.

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2024. Június 17. 09:30, hétfő | Helyi

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt!

Elkészült a katasztrófavédelem legújabb interaktív tesztje.

2024. Június 17. 09:15, hétfő | Helyi

Nyitrai Zsolt: már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója.

2024. Június 17. 09:00, hétfő | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban.

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget.