Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Július 29. 08:21, szerda | Helyi
Forrás: radiofocus

Negyvenegymilliárd forintos keretet osztanak szét ősztől megyénkben

Negyvenegymilliárd forintos keretet osztanak szét ősztől megyénkben

Negyvenegymilliárd forintos keret felosztása kezdődik ősztől Nógrád megyében, az uniós támogatásokat különböző pályázatok formájában nyerhetik el az érintettek.

Erről Balla Mihály, megyei fejlesztési biztos tájékoztatta a Radio Focus-t. Mint mondta, véget ért az uniós fejlesztési igények előzetes tervezésével kapcsolatos megyei konzultáció Nógrádban. A fejlesztési biztos az elmúlt hetekben minden Nógrád megyei járásban tárgyalt az illetékesekkel. Mint kiderült: mindenütt várakozással tekintenek az ősszel megnyíló, új pályázati lehetőségekre. Hozzátette: Nógrád megye keleti és nyugati területe egymástól eltérő kihívásokkal küzd, ezért kiemelten fontos a folyamatos kapcsolattartás az önkormányzatokkal és vállalkozásokkal annak érdekében, hogy a 41 milliárdos pénzügyi keretet a leghatékonyabban használjuk fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.