Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 02. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Négymillióért fogyókúrázik az énekesnő

Négymillióért fogyókúrázik az énekesnő

Jessica Simpson 30 kilót hízott a terhessége alatt. Most négymillió dollárért adja le a súlyfölösleget.

Újabb dollármilliókat keres terhességén Jessica Simpson: miután komoly összegért eladta az újszülött gyermekéről készült első fotókat, a 31 éves énekesnő most aláírt egy szerződést arról is, hogy a várandóssága alatt felszedett pluszkilókat a Weight Watchers nevű, fogyókúrás szereket forgalmazó és testsúlycsökkentő programok kidolgozásával foglalkozó cég segítségével adja le. Az elmúlt kilenc hónapban egyes források szerint 30-35 kilót hízott sztár négymillió dollárt kap a Weight Watchers reklámozásáért.

Simpson már meg is kezdte a cég népszerűsítését, Facebook-oldalán ugyanis azt írta:
"Nagyon örülök, hogy a Weight Watchers család tagjává válhattam. Ebben a fogyókúrás programban az a jó, hogy a hosszú távú hatásokra koncentrál és egészséges (ráadásul közben néha-néha hódolhatok majd a kedvenc bűnös élvezeteimnek is). Néhány barátomat is rávettem, hogy csatlakozzanak, úgyhogy együtt fogjuk csinálni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára