Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Január 07. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Negyedik hely a Hepp Kupán

Negyedik hely a Hepp Kupán

Negyedik helyen végzett az NBI/B-s és az alatti osztályok kosárlabdacsapatai számára kiírt Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa hétvégi, hódmezővásárhelyi négyes döntőjében a Konecranes – Salgótarjáni KSE.

A szombat délutáni elődöntőben a Debreceni Egyetem AC csapata volt a nógrádiak ellenfele – a mérkőzésen szinte végig a salgótarjániak vezettek, de végül Takács "dudaszós" kosarával, 80-78-ra elvesztették a mérkőzést. A másik ágon a kétszeres hosszabbítás után, 70-69-es győzelemmel a vendéglátó Vásárhelyi Kosársuli SE jutott a döntőbe a Tehetséges Fiatalok Budapest ellenében – így utóbbiak lettek a salgótarjániak ellenfelei a vasárnapi bronzmeccsen. Jó kezdés után taktikusan és türelmesen játszottak a TF Budapest kosárlabdázói a nógrádiak ellen, így viszonylag simán; 31-43-as félidőt követően 66-79-re nyertek és kaparintották meg a bronzérmet. Pap Attila, a Salgótarján edzője a BB1.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a csapatnak a torna előtt 12 napig nem volt lehetősége edzeni, és ez alaposan meg is látszott a nyújtott teljesítményen. A döntőben rossz napot fogtak ki a vásárhelyiek, így könnyű dolga volt a DEAC-nak; a debreceni csapat 71-56 arányban lett a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa bajnoka.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: kosárlabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.