Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. December 21. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: police

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Négy nap, nyolc baleset - Nógrád megye

Az elmúlt napokban ketten sérültek meg közúti közlekedési balesetben és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Egy 28 éves férfi 2020. december 18-án 13 óra körül Salgótarjánban, a Forgách Antal úton kerékpárral akart áthaladni, amikor a Rákóczi út irányából Kazár felé közlekedő személygépkocsi oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült, akinek alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Szécsénke belterületén közlekedett gépjárművel ugyanezen a napon 17 óra 35 perckor egy 79 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban az úttestről letért, majd a vizes árokban a gépkocsival felborult. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

Az elmúlt négy nap alatt a rendőrök további hat anyagi káros baleset helyszínén és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.