Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Március 08. 17:17, péntek | Helyi sport
Forrás: MOTORSPORT GYÉMÁNT PÉTER SZAÚD ARÁBIA

Nagy baleset a szaúdi FP3-on, Verstappen az élen Leclerc előtt.

Nagy baleset a szaúdi FP3-on, Verstappen az élen Leclerc előtt.

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj harmadik szabadedzésén a Sauber-pilóta Csou Kuan-jü a 8-as kanyarnál a falba csapódott, ami miatt piros zászlót is láthattunk Az edzést Max Verstappen zárta az élen, a Sainz helyére beugró Oliver Bearman a 1

A Ferrari a harmadik szabadedzés előtt bejelentette, hogy Carlos Sainz Jr. vakbélgyulladás miatt kihagyja a hétvége hátralevő részét, a helyére pedig a tegnap még az F2-ben pole-t szerző Oliver Bearman ugrott be.

Az FP3-on először Bottas és Bearman ment ki a pályára, a fiatal brit a harmadik körén 1:30.2-t futott és az élre állt, bár a körébe egy kis hiba is becsúszott. Negyed óta elteltével Hamilton, Bearman, Russell, Bottas, Csou volt a sorrend. Eleinte nem volt nagy a forgalom a pályán, de aztán sokan kijöttek, Bearman pedig amiatt jött vissza a bokszba, mert fejtámlát akart cserélni. Russell egy 1:29.8-as idővel vette át a vezetést a lágyakon, Leclerc a közepes gumikon volt a második 1:30.0-val.

Perez 1:29.5-tel állt az élre a lágyakon, míg Cunoda arra panaszkodott, hogy nagyon pattog az autója. Pár perccel később jöttek az erősebb idők is, Leclerc 1:29.2-t futott a közepes gumikon, míg Verstappen a lágyakon ment 1:28.4-et, így 8 tizedes előnnyel állt az élre – viszont lágyabb keveréken, mint amivel Leclerc a második, Alonso a harmadik helyen állt. Sargeant az FP1-hez hasonlóan ismét kicsit eltalálta a falat, ami miatt a garázsban kell várakoznia, amíg a Williams megszerelte a kormányművét – az amerikai ekkor még mért kör nélkül állt, pedig már az edzés felén túl voltunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Megjósolhatatlan a mogyoródi verseny kimenetele.

Várhatóan izgalmasan alakul majd a hétvégi 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futama, melynek a papírforma és az erőviszonyok alapján a háromszoros világbajnok Max Verstappen az esélyese.

2024. Július 18. 12:00, csütörtök | Helyi sport

Kékszalag - Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről.

Elrajtolt az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj mezőnye Balatonfüredről.

2024. Július 18. 09:24, csütörtök | Helyi sport

2024 Formula 1 Magyar Nagydíj Információk.

Az igazi Formula 1 élmény, amiről egy szurkoló álmodhat.

2024. Július 18. 09:15, csütörtök | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen.

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.