Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. November 16. 14:24, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Mutasd meg esküvődet az infonograd.hu-n!

Mutasd meg esküvődet az infonograd.hu-n!

Mindenki szeretné valamivel emlékezetessé tenni a boldogító igen kimondásának napját, itt a lehetőség, hogy ezt most megtedd.

A párok a nagy döntést követően mindig különlegessé és feledhetetlenné szeretnék tenni életük legboldogabb napját. Ezt sokféleképpen megtehetitek, mostantól akár úgyis, hogy megjelentetitek az esküvőtökről szóló beszámolót és a fotóitokat nálunk, az infonograd.hu-n. Ha te is vágysz arra, hogy az egész megye, a barátaid, a családod, a távol élő rokonok is lássák mennyire fantasztikus volt az esküvőd nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Amennyiben nem te szeretnél házasodni, de úgy gondolod, hogy ez egy őrületesen jó és mindenekfelett egyedi ajándék lenne, és nagyon boldoggá tenné egy ismerősödet, családtagodat, kollégádat, akkor sincs más teendőd, mint írni egy e-mail-t vagy telefonálni egyet.

Abban az esetben sem kell elkeseredned, ha éppen nincs senki a környezetedben, aki a közeljövőben házasodni szeretne. Akkor is élhetsz a lehetőséggel, ha a saját eljegyzésedről, babátok születéséről, születésnapodról vagy egy hozzád közelálló személy életének hasonló jellegű eseményeiről szeretnél készíttetni egy online tartalmat, hiszen ez is megoldható.











Ha felkeltette az érdeklődésed a dolog itt érheted el a szerkesztőségünket, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz minderről.

E-mail címünk: info@infonograd.hu vagy szuperinfo@chello.hu

Telefonszámunk: 32/511-813 vagy 06 70320 8890

Címkék: infonógrád

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.