Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 21. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Munkát kapott a börtönben Stohl András

Munkát kapott a börtönben Stohl András

A Kozma utcában raboskodó Stohl András ma áll be dolgozni a börtön falain belül lévő munkahelyen. Ügyvédje tegnap járt másodszor a színész-műsorvezetőnél, akivel a népszámlálási kérdőív kitöltését is elintézte.

- András mától elkezdi a munkát. Raktárba lesz beosztva, de hogy ott konkrétan milyen munkát kell végeznie, azt csak ma tudja meg. Szívesen végzi majd a feladatát, mert nehezen telt számára egyedül az idő munka nélkül az egyszemélyes cellában. Mivel munkába áll, a cellája is megváltozik, mert a dolgozó rabok a börtön másik részében kapnak helyet. Nagy valószínűséggel tehát költözni fog, és vélhetően több személyes zárkában kap helyet - tudta meg az Új Ász dr. Ruttner Györgytől, aki hozzátette: Stohlnak nincsenek félelmei amiatt, ha másokkal kell osztoznia egy cellán.

- Senki sem bántja a börtönben, mindenki kedves vele. Sőt, katona is volt, ahol egy körletben húsznál többen is együtt aludtak. Semmi problémája nem lesz ezzel - tette hozzá a színész ügyvédje.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.