Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 10. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Munkahelyteremtés a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

Munkahelyteremtés a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között és 19,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Az európai uniós támogatás segítségével az Alapítvány 5 fő célcsoporttag foglalkoztatását és képzését valósította meg, emellett működésének elősegítésére eszközöket is vásárolt.

A Salgótarjáni Civikekért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével című pályázat keretei között és 19,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A fejlesztés eredményeként az Alapítvány 5 új munkahelyet teremtett. A támogatási összegből 5 fő célcsoporttag és 1 fő, a célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és segítő mentor foglalkoztatása valósult meg, valamint 1 fő pénzügyi vezető és 1 fő projektmenedzser vállalkozói jogviszony keretében látta el a pályázattal kapcsolatos teendőit a projektidőszak alatt. Emellett megvalósult a célcsoporttagok képzése is: a pályázat keretein belül az 5 fő munkavállaló 24 órás asszertív kommunikációs tréningen, 270 órás angol nyelvi képzésen, 110 órás informatika képzésen, 60 órás személyiségfejlesztő képzésen és 50 órás csapatépítő tréningen vett részt. Az oktatásokon megszerzett kompetenciákkal a munkavállalók munkavégzése a pályázat sikeresebb megvalósíthatóságát magasabb fokon szolgálta.

A fejlesztés eredményeként az Alapítvány 4 darab notebookot is vásárolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...