Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Június 10. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Munkahelyteremtés a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

Munkahelyteremtés a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között és 19,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Az európai uniós támogatás segítségével az Alapítvány 5 fő célcsoporttag foglalkoztatását és képzését valósította meg, emellett működésének elősegítésére eszközöket is vásárolt.

A Salgótarjáni Civikekért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével című pályázat keretei között és 19,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A fejlesztés eredményeként az Alapítvány 5 új munkahelyet teremtett. A támogatási összegből 5 fő célcsoporttag és 1 fő, a célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és segítő mentor foglalkoztatása valósult meg, valamint 1 fő pénzügyi vezető és 1 fő projektmenedzser vállalkozói jogviszony keretében látta el a pályázattal kapcsolatos teendőit a projektidőszak alatt. Emellett megvalósult a célcsoporttagok képzése is: a pályázat keretein belül az 5 fő munkavállaló 24 órás asszertív kommunikációs tréningen, 270 órás angol nyelvi képzésen, 110 órás informatika képzésen, 60 órás személyiségfejlesztő képzésen és 50 órás csapatépítő tréningen vett részt. Az oktatásokon megszerzett kompetenciákkal a munkavállalók munkavégzése a pályázat sikeresebb megvalósíthatóságát magasabb fokon szolgálta.

A fejlesztés eredményeként az Alapítvány 4 darab notebookot is vásárolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.