Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. December 23. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Munkahelyéről lopott

Munkahelyéről lopott

Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást P. Zoltán 52 éves salgótarjáni lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 21-én és azt megelőzően több alkalommal - pontosabban meg nem határozható időpontban - az egyik salgótarjáni gyártelep alkalmazottjaként, annak területéről különböző munkadarabokat, fém alkatrészeket tulajdonított el. P. Zoltán az általa vezetett tehergépjármű rakterében rejtette el az alkatrészeket és vitte el azokat lakásába, melyeket értékesítés céljából összeszerelt.
A nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Címkék: lopás, NMRFK, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.