Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 28. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Mozifilm készül Zalatnay Cini életéről

Mozifilm készül Zalatnay Cini életéről

Még a nyáron megkezdődnek a Zalatnay Sarolta életéről szóló film munkálatai, mellyel a készítők zenei munkássága előtt szeretnének tisztelegni.

Az énekesnő jó előre felkészült a támadásokra, és valóban terjednek már a rosszindulatú pletykák.

- Még a tervezés folyamatánál tartunk, de már most felkerestek egyesek azzal, hogy én állítólag magánszemélyektől kértem és kaptam pénzt, hogy film készülhessen az életemből. Ugyanezen "jól értesült barátaim" azt is közölték velem, hogy tudni vélik, hogy százmilliós összeget kapok a Magyar Nemzeti Filmalaptól. Leszögezném, hogy ebből egy árva szó sem igaz, és a készülő produkció anyagi részéhez nekem az égvilágon semmi közöm sincs és nem is lesz - mondta az énekesnő, majd Szűcs Balázs vette át a szót, aki nemcsak Cini zenei kiadója, de a tervezett produkcióban is tetemes részt vállal.

- A film arra lesz majd hivatott, hogy bemutassa Cini 50 éves pályafutását. Teljesen bulvármentesre tervezzük, kizárólag a zenéé lesz a főszerep. Rendezőnek a Balázs Béla-díjas Koltay Gábort kértük fel, aki örömmel igent is mondott a feladatra. A finanszírozásra létrehozunk egy projektcéget, melynek az alaptőkéje szolgál majd indulóként. Természetesen számítunk bevételekre, akár reklámfelületek értékesítéséből, akár lemezeladásokból. A befolyó összegeket pedig mind a munkálatokra fogjuk költeni. Szeretnénk anyagi forrásokhoz jutni pályázatok útján is, de egyelőre ilyen jellegű megmozdulásaink nincsenek - nyilatkozta az Új Ásznak a társproducer, aki bizakodó és úgy véli, idén karácsonykor már mozikba kerülhet a Cini munkásságát bemutató film.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.