Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 25. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

MODERN VÁROSOK PROGRAM: ELŐREMUTATÓ EGYEZTETÉS ZAJLOTT

MODERN VÁROSOK PROGRAM: ELŐREMUTATÓ EGYEZTETÉS ZAJLOTT

A Modern Városok Programon belül megfogalmazott fejlesztési tervekről tartott egyeztetést 21.-én Salgótarján vezetése.

Salgótarján vezetése a városi közgyűlés tagjaival megbeszélést tartott, valamint a választókerület országgyűlési képviselőjével – közölte rádiónkkal Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.„Fontosnak tartom, hogy a miniszterelnök elé olyan anyag kerüljön, amely a városi közgyűlés tagjai, a településrészi képviselők és az országgyűlési képviselő támogatását is bírja” – emelte ki. „Meglátásom szerint a Salgótarján jövőjét megalapozó tervekről és elképzelésekről szóló ülés konstruktív volt, és igen előremutató – hangsúlyozta a polgármester. „Örömömre szolgál az a minden oldalról jó szándékú együttműködés, amely városunk fellendülését célozva körvonalazódni látszik. A salgótarjániak érdekében bízom a kormányzat pozitív hozzáállásában a továbbiakban is” – zárta gondolatait Fekte Zsolt. A fejlesztési csomag konkrét elemeiről a tárgyalások lezárultával, azaz a miniszterelnöki látogatással egyidejűleg tájékoztatják majd a lakosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.