Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Október 01. 11:10, kedd | Bulvár
Forrás: manna.ro

Miranda Kerr bemutatja: a kis mell is lehet szexi!

Miranda Kerr bemutatja: a kis mell is lehet szexi!

A párizsi divathétre mindenki a divat európai fővárosába költözött, aki csak számít a divat szakmában. Az utca is kifutóvá változott néhány napra.

A Victoria’s Secret egykori angyalkája remekül nézett ki elegáns ruhájában, és most sem mulasztotta el, hogy betekintést nyújtson dekoltázsába. Téglaszínű, vastagabb sarkú szandálban rótta az utcákat, melyet fekete táskával és túlméretezett napszemüveggel egészített ki.

Orlando Boom gyönyörű felesége simán letagadhatná, hogy idén töltötte a harmincat. Kis melleit úgy tette közszemlére, hogy ne a méretükre, hanem hamvasságukra és kerekded formájukra terelődjön a hangsúly. Szilikon nélkül is teljes az élete. Egyetlen tény árnyékolja be az ex-modell életét: a férje megtiltotta, hogy meztelenül mutatkozzon a magazinokban, tekintettel arra, hogy kétéves fiacskájuk folyton anyja keblére bök a magazinokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.