Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Március 28. 11:35, csütörtök | Helyi
Forrás: TARNÓCZI LÁSZLÓ NVSZC

Miniszter Elismerő Oklevelet vehetett át a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájának elismeréseként.

Miniszter Elismerő Oklevelet vehetett át a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájának elismeréseként.

A napokban Merlákné Juhász Ildikó, a Nógrád Vármegyei SZC Táncsics Mihály Technikumnevelési igazgató-helyettese.

Miniszter Elismerő Oklevelet vehetett át a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájának elismeréseként a napokban Merlákné Juhász Ildikó, a Nógrád Vármegyei SZC Táncsics Mihály Technikumnevelési igazgató-helyettese.

„Merlákné Juhász Ildikó egész életútját áthatja a fejlődés, fejlesztés igénye. Munkájában precíz, döntéseiben következetes, munkája, iskolája és diákok felé elkötelezett oktató. Megbízható, kreatív vezetőtársam” – írta róla ajánlásában igazgatója, Juhászné Janik Beatrix, aki az ismert salgótarjáni pedagógust az elismerésre felterjesztette.

Merlákné Juhász Ildikó 2019-ben, korábbi iskolája átszervezése kapcsán váltott munkahelyet, és felvételt nyert a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziumába, ahol médiaismeretet és informatikát tanított. Egy tanév elteltével igazgatóhelyettesi munkakörbe emelte az intézmény igazgatója. Azóta is a Nógrád Vármegyei SZC Táncsics Mihály Technikum nevelési igazgatóhelyetteseként dolgozik. Fő tevékenységei köré tartoznak a rendezvények, ünnepségek irányítása, a Kréta napló kezelése, versenyek koordinálása. Emellett lelkes résztvevője az elmúlt tanévben bevezetett oktatás ágazat oktatási szakasszisztens képzésnek. A felnőttképzésben is kiveszi részét, hiszen képzésfelelős és oktató a dajka és a pedagógiai asszisztens képzéseken.

A Miniszter Elismerő Oklevelet a Kulturális és Innovációs Minisztériumban Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért felelős államtitkár, valamint Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adta át. Gratulálunk az elismeréséhez!

Baranyi Zoltán, főigazgató (NVSzC)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák