Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Szeptember 18. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Mindig zárjuk le a járművet!

Mindig zárjuk le a járművet!

Jótanácsok a lopások megelőzésére!

Bejelentés érkezett a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra Bercelről a napokban, mely szerint egy férfi járművéből ellopták az övtáskáját. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést követően megállapították, hogy a férfi a gépjárművel leparkolt egy udvaron, majd azt lezáratlanul hagyta. Amikor visszatért a gépkocsihoz, akkor vette észre, hogy abból eltulajdonították az övtáskáját a benne lévő személyes irataival és
készpénzzel együtt.
A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az ilyen esetek elkerülése érdekében bárhová mennek, ügyeljenek autójukra! Lehetőleg forgalmas, jól kivilágított közterületen parkoljanak le!
Soha ne hagyják a járműben a GPS-készüléket és egyéb értékeket, még akesztyűtartóban sem!
Ne hagyjanak semmilyen értéket az autó utasterében, lehetőleg a csomagtérben sem!
Miközben csomagjaikat az autó csomagterébe rakják, az ülésre dobott táskáikat illetéktelenek kiemelhetik!
Ha a nyitott autó mellett beszélgetésbe elegyednek Önökkel, legyenek nagyon körültekintőek, mert a tolvajok ritkán vannak egyedül!
Mindig győződjenek meg arról, hogy az autó valóban zárva van! A mai technikai eszközök már lehetővé teszik, hogy távolról hatástalanítsák a központi zár záródását!
A mechanikai eszközöket – kormányzár, váltózár – jól kiegészítik az elektronikai rendszerek. A legtöbb fejtörést az elektronikus indításgátlóval felszerelt autók okozzák a tolvajoknak!
Ne felejtsék el, hogy csak az üzembe helyezett (bekapcsolt) biztonsági berendezések hatásosak!
Ha azonban mégis megtörtént a baj, hívják azonnal a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es telefonszámon! Amennyiben látták az elkövetőket, próbálják megjegyezni személyleírásukat!

Címkék: autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.