Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Április 12. 09:34, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Mindig tudtuk, hogy valami nincs rendben a lánynál, de hogy ennyire?

Mindig tudtuk, hogy valami nincs rendben a lánynál, de hogy ennyire?

Újabb sokkoló kijelentéssel állt elő az élő Barbie.

A fény- és levegőevés után, most azzal állt elő Valeria Lukyanova, hogy a fajok keveredése miatt van egyre több ronda ember, valamint a gondolattól is rosszul van, hogy gyereket vállaljon.

Az élő Barbie megjelenése is elég ahhoz, hogy megdöbbenjen az ember, de amikor Valeria Lukyanova még meg is szólal, akkor biztos, hogy a jelenlévők sokkot kapnak, de nem azért, mert milyen gyönyörű, és bölcs az ukrán modell.

Valeria Lukyanova először azzal döbbentette meg az embereket, hogy Barbie-babává műtette magát, majd jött az újabb ötlete, hogy mostantól fénnyel és levegővel táplálkozik, hogy megőrizze az irreális méretét.

Most pedig a modell a GQ magazin újságírójának adott interjút, amiben arról fejtette ki a véleményét, hogy a „fajok keveredése” miatt van ennyi csúnya ember. A modell példaként hozta fel, hogy egy orosz elvesz egy örményt, majd születik egy szép lányuk, de az apja orrát örökli. A kislány ezért elmegy egy plasztikai sebészhez, hogy az levegyen egy kicsit az orrából, és így már minden rendben lesz.

Az etnikumok keveredése tehát elkorcsosuláshoz vezet. Régen ez nem így volt, hiszen az 50-es és 60-as években rengeteg gyönyörű nő volt, akiknek nem kellett kés alá feküdniük. Most viszont szükség van a plasztikai műtétekre, a degenerációnak köszönhetően.

Az interjúban a családalapítás is szóba került, amiről Lukyanova elmondta, hogy a gondolattól is rosszul van, hogy gyereket vállaljon, és különben sem tudja felfogni, hogy hogyan képes valaki arra vetemedni, hogy családot alapítson, és csak annak éljen.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.