Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Május 16. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Mindig gondosan zárják be a lakásukat!

Mindig gondosan zárják be a lakásukat!

A napokban tett bejelentést egy férfi a rendőrségen, hogy a Karancslapujtőn lévő lakásából a figyelmetlenségét kihasználva ismeretlen személyek 900.000 Ft készpénzt vittek el.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy az idős férfi házába egy ezidáig ismeretlen személy bement, aki azt állította, hogy vas hulladékot szeretne megvásárolni tőle. Miután a bácsi közölte vele, hogy neki nincsen vashulladéka, az idegen személy az udvaron és a tárolóban elhelyezett járólapokért cserébe ajánlott fel pénzt, amibe az idős férfi beleegyezett. Ezt követően együtt pakolták a járólapokat, majd az ismeretlen férfi közölte vele, hogy később visszajön egy teherautóval a járólapokért és akkor kifizeti részére a közösen megbeszélt összeget. Miután a férfi távozott az udvarából, a sértett ekkor figyelt fel a háza előtt parkoló autó mellett álló másik személyre is. A két férfi ezt követően autóval távozott a helyszínről. Az idős férfi visszamenve a házába észlelte, hogy az egyik szekrényét felfeszítették és abból 900.000 Ft készpénzt tulajdonítottak el.
A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek
megelőzése érdekében legyenek óvatosak! Amennyiben egyedül vannak, ne álljanak szóba idegen személyekkel, soha ne engedjék őket be udvaraikba, lakásaikba!
A nyílászárókat mindig kellő gondossággal zárják be, a kulcsokat ne hagyják idegenek által hozzá férhető helyen. Nagyobb összegű készpénzt soha ne tartsanak otthon és pénzt soha ne vegyenek elő idegenek jelenlétében, mivel megfigyelhetik, hogy hol tartják ezeket az összegeket!

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.