Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Augusztus 17. 16:00, hétfő | Helyi

Minden mozdíthatót vittek a betörők

Minden mozdíthatót vittek a betörők

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két fiatalkorú és három felnőtt korú társuk ellen vádemelési javaslattal fejezte be az eljárást.

A nyomozás adatai alapján egy 18 éves erdőtarcsai férfi a 16 és 14 éves fiú társával 2014. október első felében egy erdőtarcsai ingatlan kerítésén átmásztak, majd a baromfiól ajtajáról a lakatot lefeszítették és abból hét tyúkot eltulajdonítottak. A gyanúsítottak és két - 56 és 38 éves férfi - társuk 2014. decemberében egy erdőtarcsai családi ház ablakát kitörték és az épületbe bementek, ahol kutatást végeztek. A lakás helyiségeiből gázpalackokat, láncfűrészt, fűkaszát, ütvefúrót, lemezfelnit, porszívót, kályhát, ét- és pohárkészletet, valamint egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el.
A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyeket beazonosították, majd a 18 éves férfit és fiatalkorú társait egy rendbeli lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg 56 éves és 38 éves erdőtarcsai férfi társaikat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak nagyrészét a házkutatásokon felkutatták és lefoglalták.
A hatóság a gyanúsítottak ellen a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Címkék: betörő, pásztói, tyúk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.