Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Január 11. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Milliós értékű fémet loptak

Milliós értékű fémet loptak

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra 2013. január 8-án tett bejelentést az egyik helyi üzem képviselője, hogy az ipartelepről ismeretlen személyek több kilogramm fém alapanyagot tulajdonítottak el.

A rendőrök a nyomozás során, rövid időn belül megállapították, hogy a lopás bűncselekmény elkövetésével az üzem két alkalmazottja, egy 46 éves balassagyarmati és egy 35 éves csesztvei férfi gyanúsítható megalapozottan. Az eddig beszerzett adatok alapján a személyek az ipartelep területéről, mintegy egy millió forint összértékű bronztárcsát, perselyt, rézalkatrészt, villanymotort és egyéb más fém tárgyakat tulajdonítottak el. Az eltulajdonított értékeket rendszeresen egy 58 éves balassagyarmati színesfém kereskedőhöz szállították és adták le.
A rendőrök 2013. január 9-én - elfogásuk és előállításukat követően - a 46 éves férfit és 35 éves társát nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette, míg az 58 éves balassagyarmati férfit orgazdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A személyek kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését elismerték. A hatóság tagjai a házkutatások során a színesfémátvevőtől és a gyanúsítottak lakhelyén az eltulajdonított értékek nagy részét lefoglalták, így a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a kár nagy része megtérült.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.