Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 05. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Milliárdos kórházi fejlesztés Balassagyarmaton

Milliárdos kórházi fejlesztés Balassagyarmaton

Többmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a balassagyarmati kórházban.

Az Ipoly-parti város kórháza két sikeres pályázatnak köszönhetően, több mint kétmilliárd forintot nyert fejlesztési beruházásokra. Még 2011 végén 330 millió forintból készült el egy sürgősségi osztály helikopter leszállóval. Most a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán nyert csaknem kettő milliárdos forrásból átfogó szakmai program valósulhat meg, ami az ideggyógyászati, traumatológiai, hospice, valamint az ápolási ellátás fejlesztését jelenti. Az Észak-Magyarországi Operatív Program pályázatán nyert 490 millió forintból pedig egy új rehabilitációs központ épül majd. A beruházások várhatóan még a nyár végén elkezdődnek és 2015-ben fejeződnek be.

Címkék: Balassagyarmat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,