Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 17. 08:08, péntek | Helyi sport
Forrás: GYÉMÁNT PÉTER

Michelisz pole-t szerzett és vezeti a bajnokságot a TCR World Tourban!

Michelisz pole-t szerzett és vezeti a bajnokságot a TCR World Tourban!

A makaói időmérőn aratott sikerével átvette a vezetést a pontversenyben Michelisz Norbert két futammal a szezon vége előtt.

A hétvégén rendezik a szezon utolsó fordulóját a TCR World Tourban, ahol még teljesen nyitott a bajnoki cím kérdése: az időmérő előtt Ehrlacher és Huff 384-384, míg Michelisz Norbert 383 ponttal állt.

Az időmérőn a Q1-ből mindhárom bajnokaspiráns simán továbbjutott, ekkor a bajnoki negyedik Azcona volt a leggyorsabb, Michelisz a második, Huff a negyedik, Ehrlacher az ötödik helyen jutott tovább. A Q2-ben Azcona majdnem eldobta a kocsiját a szűk makaói pályán, pár perccel később pedig Butti tette falba az autóját, ezért jött a piros zászló. Az újraindítás után Michelisz tovább javított és az élen maradt, 2 perccel a vége előtt pedig Azcona állt közvetlenül mögötte.Az élmezőnyben ezt követően már nem történt változás, így Michelisz szerezte meg a pole-t Azcona és Ehrlacher előtt, Huff pedig az ötödik helyen végzett. Mivel itt az időmérős eredményért is osztanak pontokat, így a magyar versenyző átvette a vezetést a pontversenyben. Michelisz az utolsó két versenyt 398 ponttal a neve mellett várja, Ehrlacher 392, Huff 388 ponttal áll. A hétvége első futamát magyar idő szerint reggel 5:40-től rendezik, élőben a TCR TV YouTube-csatornáján lehet követni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,