Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 19. 07:21, vasárnap | Helyi sport
Forrás: GYÉMÁNT PÉTER

Michelisz Norbert a 2023-as TCR World Tour-bajnok!

Michelisz Norbert a 2023-as TCR World Tour-bajnok!

A 2019-es WTCR világkupa-győzelem után 2023-ban a TCR World Tourban is bajnoki címet tudott szerezni Michelisz Norbert, miután a nyolcadik helyen ért célba az idény utolsó versenyén.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték a TCR World Tour szezonzáró futamát Makaóban. A rajt előtt Michelisz vezette a pontversenyt Huffot 18, Ehrlacher-t 20 ponttal megelőzve.Az élről Urrutia indulhatott, majd Björk, Filippi és Vervisch következett. Huff a hatodik, Ehrlacher a nyolcadik, Michelisz a tizedik pozíciót foglalta el a rajtrácson a szűk utcai pályán. A rajtnál Urrutia meg tudta szerezni a vezetést, Vervisch a második helyre jött fel, Huff számára pedig remekül sikerült a rajt, a negyedik helyre jött fel, Ehrlacher pedig a hatodik helyre. Michelisz Azcona megelőzésével a kilencedik pozícióba ugrott, majd bejött a safety car a mezőny végében történt baleset miatt.A 4. körben folytatódott a verseny, de az élmezőny első pozícióváltásaihoz a 8. körig kellett várni, amikor Vervisch Urrutiát megelőzve átvette a vezetést, Huff pedig Björköt előzte meg a harmadik helyért. Nem sokkal később Huff motorháztetője egy összeérés után felcsapódott, így a brit versenyző kiszállt a harcból és elmentek a bajnoki esélyei. A történtek után Ehrlacher egészen a harmadik helyre jött fel, Michelisz pedig a nyolcadikra.Ezt követően már nem történt változás, ami azt jelentette, hogy Vervisch győzött Urrutia és Ehrlacher előtt, de ami még fontosabb, hogy a nyolcadik helyével Michelisz Norbert szerezte meg a bajnoki címet a TCR World Tourban. Norbi 440 ponttal zárta a szezont, Ehrlacher 430, Huff 414 pontot szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,