Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Július 03. 17:33, hétfő | Bulvár

Mi volt valójában John Travolta és Olivia Newton-John között?

Mi volt valójában John Travolta és Olivia Newton-John között?

Vannak filmek, amik sosem avulnak el. Ilyen a Pomádé című zenés klasszikus is, ami kapcsán sokakban felmerült, hogy a Sandy-Danny szerelmespárt játszó színészek vajon az életben is összejöttek-e...

John Travolta és Olivia Newton-John párosa annyira meggyőző volt a filmvásznon, hogy a rajongók az életben is szívesen látták volna őket együtt. Travolta és a színésznő a mai napig nagyon szeretetteljesen viselkednek egymással, így felmerül a kérdés, vajon több volt-e köztük barátságnál a forgatás idején.

A Grease című musical a a 20. század egyik legnagyobb bevételt hozó amerikai filmje lett, amely Jim Jacobs szövegíró és Warren Casey középiskolai tanár azonos című musicaljének adaptációja. A darabot 1971 februárjában mutatták be Chicagóban. A Paramount Pictures stúdió úgy döntött, hogy nekifut a megfilmesítésnek, annak ellenére, hogy nem jósoltak nagy jövőt a projektnek. A filmet 1978. június 16-án mutatták be, és kasszarekordokat döntött: 6 millió dolláros költségvetésből készült, és több mint 300 millió dollár bevételt hozott.

Évekkel a közös forgatás után a színészek megerősítették, hogy valóban volt szexuális vonzódás közöttük. „Igen, kedveltük egymást, és volt közöttünk vonzalom” – vallotta be Newton-John. Travolta pedig így nyilatkozott: „Azt hiszem, ezt látható volt a You’re the One that I Want című dalbetét közben. Ott szinte kirobbant ez a feszültség.”


Olivia Newton-John és John Travolta csókja a Pomádé partiján a os Angeles-i Paramount stúdióban 1978-ban (Fotó: Brad Elterman/FilmMagic)

Newton-John azt is elmesélte, hogy Travolta olyanokat mondott neki a forgatáson, hogy „minden férfi álma, hogy ő legyen a barátnője”. A színésznő szerint bár tagadhatatlan volt a kémia közte és Travolta között, soha nem randiztak volna, mert akkoriban mindketten párkapcsolatban éltek. Newton-John hozzátette, hogy mindketten hűségesek voltak, és a film után az életük ugyanúgy folytatódott:

„Az igazság az, hogy Johnnal sosem mentünk túl a barátságon, annak ellenére, hogy a rajongók nagyon szerették volna, ha a való életben is egy pár leszünk“.

Memoárjában felidézte, hogy amikor megkérdezte erről Travoltát, ő hasonlóképpen fogalmazta meg a történteket. Azt mondta, hogy mindkettőjüknek voltak partnerei, akik iránt tisztelettel viseltettek. És ennyi. De ettől még voltak érzéseik egymás iránt. „Néhányszor majdnem megtörtént köztünk, de nem történt meg. Néha az élet rossz időzítést kínál. Jó barátoknak kellett maradnunk” – fogalmazott a színésznő.

Olivia Newton-John és John Travolta a Pomádé bemutatásának 40. évfordulóján a Samuel Goldwyn Theaterben 2018. augusztus 15-én Beverly Hillsben (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.