Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 07. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Mézet lopott

Mézet lopott

Beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves férfit a rétsági rendőrök.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. László 45 éves nagyoroszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. december 4-én 16 óra és 2015. december 5-én 9 óra közötti időben az egyik nagyoroszi ingatlan ablakát betörte, majd a házból több üveg mézet tulajdonított el. Gyanú merült fel továbbá arra is, hogy a gyanúsított 2015. június hó és 2016. január hó közötti időben - pontosabban meg nem határozható időpontban - további két nagyoroszi épület ajtaját befeszítette, oda bement és ott kutatást végzett. R. László az egyik ingatlanból beltéri egységet, elemtöltőt és hegesztő trafót tulajdonított el, míg a másik épületből nem tulajdonított el semmit.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeképp a rendőrök a férfit beazonosították, 2015. január 6-án elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Címkék: lopás, méz, nagyoroszi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.