Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Április 20. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Megzavarták a betörőket

Megzavarták a betörőket

Egy 48 éves és egy 32 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra 2017. április 18-án tettek bejelentést, miszerint előző napon két férfi betört egy - az önkormányzat kezelésében lévő - drégelypalánki épületbe.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 48 éves férfi és 32 éves társa 2017. április 17-én a délutáni órákban egy betört ablakon át bemászott az ingatlanba és ott összetörtek három mosdókagylót, réz csaptelepeket, valamint leszereltek egy kézszárító berendezést. A két férfit cselekményük közben a biztonsági szolgálat munkatársai megzavarták, ezért a vászonzsákba összegyűjtött tárgyakat hátrahagyták és elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket beazonosították és elfogták. A balassagyarmati rendőrök K. Attilát és D. Gabrielt lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 18:18, vasárnap | Helyi

Ökölvívó Eb - Bernáth Attila ezüstérmes.

Az 51 kilogrammban szereplő Bernáth Attila ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság zárónapján, miután a fináléban veszített.

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.