Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 02. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Megverte és kifosztotta a testvérét

Megverte és kifosztotta a testvérét

Egy 44 éves férfit vettek őrizetbe a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Zoltán 44 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2016. július 29-én 16 óra körül bátonyterenyei lakóhelyén szóváltást követően több alkalommal, ököllel arcon ütötte testvérét, aki a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos sérüléseket szenvedett. K. Zoltán ezt követően a földön fekvő sértett karóráját leszakította, készpénzét elvette és távozott a helyszínről.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves férfit a bejelentést követően elfogták és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. K. Zoltánt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.