Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 18. 08:08, szombat | Helyi sport
Forrás: GYÉMÁNT PÉTER

Megvan, milyen kárpótlást kapnak a pórult járt F1-es szurkolók!

Megvan, milyen kárpótlást kapnak a pórult járt F1-es szurkolók!

A Las Vegas-i Nagydíj közleményben tudatta, hogyan kárpótolja azokat a szurkolókat, akik csak a csütörtöki napra váltottak jegyet, de csak 8 percnyi akciót láthattak.

A nagy várakozást követően ismét Las Vegasba látogatott a Forma-1, az első nap viszont egyáltalán nem a tervek szerint alakult – Carlos Sainz balesete miatt csak 8 percig tartott az FP1, a FP2 pedig két és fél órás csúszással indult.A második edzés tehát helyi idő szerint hajnal 2:30-kor indult, a szurkolókat viszont logisztikai okokra hivatkozva már 1:30-kor hazaküldték, így a nézők csak 8 percnyi akciót láthattak a pályán. Magyar idő szerint szombat hajnalban a Las Vegas-i Nagydíj újabb közleményt adott ki, amelyben nem kérnek bocsánatot a pórul járt szurkolóktól és visszatérítést sem ajánlottak fel nekik.Azok a nézők, akik csak a csütörtöki napra váltottak jegyet, egy 200 dolláros utalványt kaptak, amelyet az esemény online merchandise üzletében használhatnak fel, míg a teljes hétvégére jegyet váltók semmit nem kapnak. „Nagyra értékeljük a türelmeteket, amíg orvosoltuk a helyzetet. Nem volt könnyű a döntésünk. A támogatásotokért köszönetképpen egy 200 dolláros utalványt ajánlunk fel a Las Vegas-i Nagydíj hivatalos boltjába.”

„Miután egy szabadedzés sikeresen befejeződött, várjuk, hogy biztonságos és szórakoztató hétvégét biztosítsunk mindenki számára” – áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,