Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Szeptember 07. 14:31, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megütötte, majd elvette a pénzét

Megütötte, majd elvette a pénzét

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 30 éves helyi férfit őrizetbe vették a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2020. szeptember 6-án 0 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy férfit kiraboltak. A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképpen beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Ottó 30 éves helyi lakost.

A férfi a megalapozott gyanú szerint 2020. szeptember 5-én 22 óra 30 perc körül a megyeszékhely belterületén férfi ismerősét pénze átadására szólította fel és több alkalommal megütötte. A bántalmazást követően eleget tett D. Ottó követelésének a sértett, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat büntetőeljárást a 30 éves férfi ellen. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...