Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Április 13. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

Megújultak a „kolduspaloták”

Megújultak a „kolduspaloták”

A Salgótarján Acélgyári út 10-12. és 14-18. szám alatti épületeit 84 millió forintból újították fel.

A fejlesztés Salgótarján szociális célú rehabilitációja során valósulhatott meg. A beruházáshoz uniós forrásból, az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjának keretéből nyert támogatást a város. Az összességében 510 millió Forintos projekt első beruházásaként 2013 szeptemberében a régi SITI Klapka György úti épületének felújítása készült el, majd 2014 őszén befejeződött a Szent József Plébániatemplom előtti tér és az Erzsébet tér felújítása is. 2014 decemberében a régi evangélikus paplakban kialakított szociális napközi foglalkoztatót adták át. Az Egyesült Lakásszövetkezethez tartozó Acélgyári út 10-12. és 14-18. szám alatti épületek felújítása közel 84 millió forintból valósult meg. A beruházást Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere és Várhelyi Béla, az Egyesült Lakásszövetkezet elnöke adta át.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.