Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Szeptember 30. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Megtalálták az eltűnt nőt

Megtalálták az eltűnt nőt

A rétsági rendőrök és a diósjenői polgárőrök rövid időn belül megtalálták az otthonából eltűnt idős nőt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. szeptember 29-én 17 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a kora délutáni órákban diósjenői otthonából ismeretlen helyre távozott egy beteg, 75 éves nő. Az eltűnt személy felkutatását a település önkéntesei, a helyi polgárőr egyesület tagjai és a Rétsági Rendőrkapitányság munkatársai a lakóhelyéhez közeli mezőgazdasági és erdős területeken azonnal megkezdték. A megadott személyleírás alapján az eltűnt nénit a polgárőrök és a rendőrök 19 óra 15 perckor, egy a lakóhelyéhez közeli - magas fűvel benőtt - kertben megtalálták. Az idős asszony sérülést nem szenvedett, akit rokonai otthonába szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.