Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszűnik a Fábry Show?

Megszűnik a Fábry Show?

Tizenhárom évnyi fennállása után a megszokott formájában megszűnik a Fábry Show - írja a Bors.

Fábry Sándor nagysikerű showműsora még 1998-ban rajtolt az MTV1-en, majd ezt követően a produkció átköltözött az RTL Klubhoz. A műsor hamar népszerű lett a kereskedelmi csatornának köszönhetően, így 2000-ben majdnem kétmillió nézője volt Fábry Sándor show-jának. Csakhogy a nézettség igencsak megcsappant az utóbbi időben, ezért a csatorna úgy döntött, jelenleg formájában nem sugározza tovább a Fábry Show-t. Egy neve elhallgatását kérő stábtag a napilapnak elmondta, múlt hét pénteken kapták meg azt az e-mailt, amelyben szinte az egész stáb munkáját megköszönték, illetve elbocsátásukról tájékoztatták az érintetteket. Szinte az egész gárdától megvált a produkciót gyártó cég. A neve elhallgatását kérő egykori stábtag a napilapnak azt is elmondta, jelenlegi formájában a műsor nem működik tovább, s októbertől hatalmas átszervezés várható a Fábry Show struktúrájában.

A hírt Kolosi Péter is megerősítette, ám hozzátette, a Fábry Show nem fog teljesen megszűnni, csupán átalakul majd a produkció. Hasonlóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a műsor producere, Kovács Kristóf is, aki hozzátette, mindenképp Fábry-ra fogják építeni az ősztől újra rajtoló showműsort, ám még sok a bizonytalanság afelől, hogyan, és milyen formában láthatják majd a nézők a produkciót.

Címkék: fábry

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 18. 04:38, kedd | Bulvár

Napóleon - Waterloo

209 éve, ezen a napon, 1815. 06. 18-án szenvedett vereséget Napóleon, Waterloo-nál.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.