Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Szeptember 19. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Egy etesi italboltba és egy élelmiszerboltba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk, akiket két órán belül elfogtak a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba a távfelügyeleti diszpécser tett bejelentést, miszerint az egyik etesi élelmiszerüzletbe ismeretlen személyek betörtek, valamint a mellette lévő italboltba is megkíséreltek bemenni.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamás 20 éves, K. Ignác 19 éves etesi lakosokat és 17 éves társukat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves férfi és társai egy etesi italbolt mosdójának ablakát próbálták befeszíteteni, de a helyiségbe bemenniük nem sikerült. Ezt követően az élelmiszerbolthoz mentek, ahol annak hátsó szellőzőjét kifeszítették, melyen át az üzlet raktárába bejutottak. Ekkor a helyiség a riasztó berendezése bejelzett, ezért R. Tamás és társai a helyszínről elmenekültek, így nem tulajdonítottak el semmit.

A rendőrök a két férfit és a fiatalkorú társukat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság R. Tamást és K. Ignácot őrizetbe vette, míg a 17 éves fiú szabad lábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)