Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2016. Szeptember 19. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Egy etesi italboltba és egy élelmiszerboltba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk, akiket két órán belül elfogtak a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba a távfelügyeleti diszpécser tett bejelentést, miszerint az egyik etesi élelmiszerüzletbe ismeretlen személyek betörtek, valamint a mellette lévő italboltba is megkíséreltek bemenni.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamás 20 éves, K. Ignác 19 éves etesi lakosokat és 17 éves társukat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves férfi és társai egy etesi italbolt mosdójának ablakát próbálták befeszíteteni, de a helyiségbe bemenniük nem sikerült. Ezt követően az élelmiszerbolthoz mentek, ahol annak hátsó szellőzőjét kifeszítették, melyen át az üzlet raktárába bejutottak. Ekkor a helyiség a riasztó berendezése bejelzett, ezért R. Tamás és társai a helyszínről elmenekültek, így nem tulajdonítottak el semmit.

A rendőrök a két férfit és a fiatalkorú társukat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság R. Tamást és K. Ignácot őrizetbe vette, míg a 17 éves fiú szabad lábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 15:29, csütörtök | Helyi

Teljes útlezárás - Dunakanyar Rally Nógrád megyében

A Dunakanyar Rally verseny miatt a megye területén forgalomkorlátozásra kell számítani.

2022. Május 26. 15:18, csütörtök | Helyi

Beszámoló a képviselő testületi ülésen

A Salgótarján Közgyűlése egyhangúlag elfogadta Ponyi Béla rendőr ezredes beszámolóját.

2022. Május 25. 15:41, szerda | Helyi

Rendőrkézen a postabetörő

A pásztói nyomozók beazonosították a fiatalkorút, akit többrendbeli vagyon elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

2022. Május 25. 15:04, szerda | Helyi

Eredményhirdetés: Így közlekedtek ti!

A Nógrád megyei gyermekek a biztonságos, szabályos közlekedést választják, ezt mutatták be a rajzaikon keresztül is.