Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2022. Június 14. 12:50, kedd | Helyi
Forrás: police

Megsérült a vontatott motorkerékpár vezetője

Megsérült a vontatott motorkerékpár vezetője

Még a Nógrád megyei rendőröket is megdöbbentette a járművezetők felelőtlen tette.

Bátonyterenyén, a Rákóczi úton közlekedett 2022. június 13-án 14 óra 41 perckor egy 45 éves férfi személygépkocsival, amelynek vonóhorgához spanifer szalaggal egy műszaki hibás motorkerékpárt rögzített vontatmányként, amit a sofőr édesapja vezetett. A vontatás során a motorkerékpár a jobb oldalára dőlt, annak 73 éves vezetője az úttestre esett és megsérült. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a vontatáshoz használt spanifer szalagot a motorkerékpáron a kormány közepéhez rögzítették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a KRESZ szabályai szerint kétkerekű motorkerékpárt, segédmotoros kerékpárt és kerékpárt vontatni, valamint ilyen járművel más járművet vontatni szigorúan tilos! Kérjük a közlekedőket, hogy a közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében maradéktalanul tartsák be a KRESZ rendelkezéseit!

„hogy mindenki hazaérjen!”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.