Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Február 26. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Megóvják a rendőrök a futballpályákat

Megóvják a rendőrök a futballpályákat

Együttműködési megállapodást írt alá 2015. február 25-én Dr. Nagy László rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány, valamint Schuchmann Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség Nógrád Megyei Igazgatóságának igazgatója.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében megkötött megállapodás értelmében a rendőrség közreműködik a megyében megrendezésre kerülő - az esetlegesen feltételezhető, rendbontás lehetőségével érintett - labdarúgó mérkőzések rendjének fenntartásában, valamint ennek érdekében folyamatos kapcsolatot tart fenn az egyesületekkel.
A megállapodás az aláírásának napján érvénybe lép, és kiterjed a főkapitányság illetékességi területén az igazgatóság által szervezett valamennyi, a megyei I., II. és III. osztályban rendezett labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatos feladatokra.
A felek megállapodtak abban is, hogy az együttműködés során szerzett gyakorlati tapasztalatokat a bajnokságok befejezését követően mindig értékelik.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.