Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Január 08. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Megkezdődött a Farsang Kupa Pásztón

Megkezdődött a Farsang Kupa Pásztón

Pásztóna múlt hét végén vette kezdetét a Dózsa tagiskola tornatermében az idei Farsangi kupa téli teremlabdarúgó torna, melyre ezúttal hét csapat nevezett be.

Az I. forduló eredménye: Hooligans-Young Boys 2 -3 (1:1), Bokafogó -Deportívo Ny. 3-10 (2-5), Szurdokpüspöki-Jobbágyi HSE 12-8 (7-2), Bokafogó-Young Boys 7-4 (3-1), Deportívo-Szurdokpüspöki 5-5 (4-3), JHSE-Bauton 2-18 (1-8). A találkozókat Szabó Tibor és Bálint János vezették.

Sajnálatos, hogy a több éve minden év elején a Herkules DSE által megszerezett téli teremtornán előbb-utóbb nem bírnak egymással a játékosok. Idén a Farsangi kupa első fordulójának első mérkőzésén (Hooligans-Young Boys) több fiatal és már korosabb játékosnak elszakadt a cérna és játéktérre egyáltalán nem illő módon szövegeltek, de a játék is komoly durvaságokkal lett megtűzdelve. Az ilyen cselekedetek miatt az utóbbi években már városi televízió és vele együtt rengeteg szurkoló -néző maradt távol (ezúttal is) a küzdelmektől.

A nyugodt és sportszerű keretek között lezajlott Jobbágyi HSE-Bauton (a tavalyi kupagyőztes. a szerz.) záró mérkőzés előtt a forduló kirívóan legdurvább találkozója címet a Deportívó-Szurdokpüspöki összecsapás érdemelte ki.

Ha a Herkules DSE mint eseményszervező és a tornarendező bizottság nem folytja el csírájában azon játékosok pályára nem illő cselekedeteit, akkor sajnos idő előtt félbe fog szakadni a téli labdarúgó teremtorna.

Forrás: Cz.Zentai

Címkék: teremfoci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 06:53, szerda | Helyi

Meddig őrzik meg a klinikák, rendelők a leleteinket?

Évente 75 millió egészségügyi dokumentum keletkezik hazánkban. A betegek egészségügyi dokumentációit, így például a laborleleteket, ambuláns lapokat,

2024. Július 17. 05:39, szerda | Helyi

Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja

83 esztendős lenne Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja.

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.