Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Augusztus 21. 16:00, péntek | Helyi

Megkezdődik a pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Megkezdődik a pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Úgy tűnik, három csapat futhat be az első helyre, kérdés, rejthet-e meglepetést a surranópálya.

Szombaton végre kezdetét veszi a sokak által várt megyei első osztály következő évadbeli versengése. Több csapatnál is szolgáltatott kisebb-nagyobb változásokat a nyár, így egy érdekes, vélhetően több részletre szakadó küzdelemre van kilátás.
Reálisan nézve három együttes, az egyaránt jól sikerült átigazolási időszakot a háta mögött tudó Balassagyarmat, Berkenye, Cered hármas lehet harcban az aranyéremért, jelenleg még nehéz lenne különbséget tenni az említett felek között, mindnyájukban meg lehet a kellő erő ahhoz, hogy befussanak az első helyen. Surranópályán a már az előző idényben is meglepetést okozó Érsekvadkertre, illetve az eredményes felkészülést záró, masszívnak tűnő Mátranovákra lehet majd érdemes odafigyelni, mely alakulatok akár még bele is szólhatnak az élmezőny pozícióinak elosztásába.
Nagy talány lehet, hogy mire lehet majd képes a teljesen újjáalakuló SBTC, a fekete-fehérek mind pozitív, mind pedig negatív értelemben vonultathatnak majd fel érdekes eredményeket, de ennek ellenére most úgy néz ki, a mezőny első felébe várhatóak a tarjániak.
A Pásztó, Szécsény, Karancslapujtő, Nőtincs négyes minden bizonnyal szilárdan a középmezőnyben foglalhat majd helyet, komoly körbeverések is színezhetik a felvázolt társaságok erőfelmérőit.
Ezt követően a már egy ideje szeszélyesnek nevezhető Héhalom-Rimóc kettős jöhet a sorban, akik idén is fekete lóként szállhatnak ringbe.
A táblázat alján a Nagybátony és a Palotás viaskodhat, az egyaránt eseménydús időszakon túleső csapatok céljai nagyjából hasonlónak mondhatóak: elkerülni a tabella utolsó helyeit, és így vagy úgy, de minél feljebb kúszni a ranglétrán.
Bevezetőnkhöz végső summázásként még annyit tudnánk hozzátenni, hogy adott esetben akár egy érdekes bajnokságot is tartogathat a következő év, háromfelé is válhat a mezőny, egy-egy gárda felfelé és lefelé is túlontúl kiemelkedhet majd a sorozatban.

Forrás: nogradifoci.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.