Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 17. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Megkezdődik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság

Megkezdődik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság

Érdekes találkozóknak nézünk elébe Cereden, Szécsényben, illetve Mátranovákon is.

Mindenki várta már és végre eljött az idő. Megkezdődik a 2013/2014-es évad a megye 1-ben. Három csapat célja egyértelműen az első hely. Mögöttük pedig 4-5 együttes fog felsorakozni a minél jobb helyezésekért. Jó kis bajnokságnak nézünk elébe!
Lássuk, hogy milyen programot tartogat az első forduló!
Szombat, 17:00:
Cered – Balassagyarmat
A jócskán megerősödő, bajnoki címre hajtó BSE látogat a vadregényes ceredi katlanba. Bármit hozhat a 90 perc. Szó szerint. A megye két gólkirálya is külön párbajt vív egymással. Az egyik oldalon a Megyei I. osztály aranycipőse Fábri Tamás, míg a másikon a Megyei II. osztály keleti győztese, Kovács Erik. Az ő formájuk is nagy mértékben befolyásolhatja a meccs végkimenetelét.
Szécsény – Karancskeszi
Mátyus Sándor ismét visszatér egykori sikerei színhelyére. Pikáns mérkőzés várható. Ez az összecsapás is háromesélyes, hiszen Szécsényben senki sem mehet biztosra. Kérdés, hogy a vendégek még mindig olyan masszív védelemmel fognak e rendelkezni idén is, mint az előző évadban. A hazaiaknál többen is sérüléssel bajlódnak, illetve új szerzeményüknek, Babcsánnak még nem készült el a játékengedélye, de ettől függetlenül sikerre készülnek.
Mátranovák – Somoskőújfalu
Az előző két vendéglátóhoz hasonlóan, a novákiak is bíznak a három pontban. Bár tudják, hogy piszok nehéz dolguk lesz a várhatóan kemény mérkőzésen. Érdekesség, hogy a felkészülési időszakban hasonló szereposztásban kétszer is összecsapott a két együttes. Akkor 6:1-es, illetve 4:2-es sikert könyvelhettek el a bajnokság megnyerésére készülő somosiak. Akik viszont szombaton nem számíthatnak az eltiltott Alapi, Edmar duóra. Keretük erősségét figyelembe véve viszont még így is ők az esélyesebbek, de nem vár rájuk egyszerű menet.
Pásztó- Nagybátony
Odahaza mindent megtesznek majd a vendéglátók. A két újjáalakuló alakulat csatájában Ndjodo lehet a mérleg nyelve. A kameruni támadót nem lesz könnyű semlegesíteniük a pásztói védőknek. Ha sikerül, kiegyenlített találkozót láthatnak a kilátogatók.
SBTC – Érsekvadkert
Dávis és Góliát küzdelméhez lehetne hasonlítani ezt a párharcot. A legerősebb háttérrel rendelkező tarjániaknak papíron nem szabadba hibázniuk. A Stécénél várhatóan ezen a tétmérkőzésen mutatkozik be Islony, a brazil gólvágó.
Palotás – Berkenye
A hazai pálya, illetve a nyugodtabb felkészülés miatt inkább a palotásiak érezhetik nyeregben magukat, de minden bizonnyal a berkenyeieknek is lesz 1-2 trükk a tarsolyukban.

vasárnap, 17:00
Karancslapujtő – Rimóc
Egyenlőre még maga a mérkőzés megrendezése is kérdéses. Ha kiállnak a rimóciak, csak a minél kevesebb arányú vereség lehet a céljuk.
Nőtincs – Héhalom
Nüanszok dönthetnek a két masszív gárda összecsapásán. Nagy mértékű változás egyik alakulatnál sem történt. Meglepő lenne, ha sok gólos találkozót vívnának a felek. A jól záró védelmek lehetnek főszerepben.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,