Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Március 19. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megjelent Whitney Houston szelleme

Megjelent Whitney Houston szelleme

A világhírű Oprah Winfrey műsorában szólalt meg először nyilvánosan az elhunyt díva lánya, Bobbi Kristina.

A lány elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy nincs egyedül, mert rendszeresen beszélget édesanyjával, aki pontosan megmondja neki, mit tegyen.

Oprah Winfrey-t, a Houston család egyik legjobb barátját is sokkolták az elmúlt hónap eseményei és hírei. Nem véletlen, hogy neki sikerült először megszólaltatnia az elhunyt énekesnő 19 éves lányát, akiért egy fél világ aggódik. Bobbi Kristina ugyanis képtelen volt megmaradni édesanyja halála után házukban, és mindent maga mögött hagyva azonnal kiköltözött. Néhány nap múlva azonban Whitney megjelent neki, szólongatni kezdte, hogy költözzön vissza. Azóta a tinédzser a georgiai villában él, és egyáltalán nem zavarja, hogy állandóan maga körül érzi az édesanyját.

"Mindig velem van, folyamatosan érezhetem. Emlékszem, régen állandóan azt kérdezgette tőlem, szükségem van-e rá, és most is ezt teszi.- mondta a műsorban Bobbi Kristina mosolyogva. - A lelke nagyon erős, szó szerint érzem, ahogy átjár. Én meg azt kérdem tőle: Anya, mit csinálsz? Még most is ott ül, én pedig még most is nevetek, beszélgetek vele"

A pletykák szerint azonban a lány nem egyedül költözött vissza az otthonába, de nem tudni, vajon ezt is Whitney javasolta-e neki. Egy fotós ugyanis saját testvérével, Nick Gordonnal örökítette meg, ahogy kéz a kézben andalogtak a ház közelében. Bobbi Kristina, egyelőre nem kommentálta viszonyukat, de egy ismerősük szerint erre nincs is semmi szükség, hiszen valójában nem is rokonok. A 22 éves Nick ugyanis csak az énekesnő fogadott fia, vér szerint nem tartoznak össze. A Houston család úgy tűnik nem bánja, ha romantikus kapcsolat szövődik köztük, és valaki vigyáz a 19 éves labilis idegzetű lányra.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.