Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 14. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Megizzadhat Szécsényben a listavezető Somos csapata

Megizzadhat Szécsényben a listavezető Somos csapata

Az ötödik forduló következik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Szécsényben és Karancslapujtőn kerül sor a legérdekesebb találkozókra.

Szombat, 16:30
SBTC – Rimóc

A szezon meglepetése lenne, ha pontot tudnának fogni a látogatók. Csak az lehet a kérdés, hogy hány góllal nyernek a tarjániak.
Palotás – Nagybátony
Az elég ramaty passzban lévő palotásiak bíznak benne, hogy legalább 1 pontot sikerül otthon tartaniuk. A NOSE célja a cerediek elleni zakó után csak a három pont lehet.
Cered – Héhalom
Odahaza nem hibázhatnak a jól rajtoló vendéglátók. A héhalmiak eddig csak három pontot könyvelhettek el és most sem ők a párosítás esélyesei.
Pásztó – Nőtincs
A hazaiak az első fordulóban még nyerni tudtak, azóta viszont szerencsétlenebbnél-szerencsétlenebb vereségeket szenvedtek el. A nőtincsiek viszont két szép győzelmen vannak túl. Bármit hozhat a 90 perc.
Szécsény – Somoskőújfalu
Nem lesz könnyű az ezidáig 100 %-os somosiaknak a még veretlen ellenfélnél. A saját pályáján bárkire veszélyes Szécsény pontszerzésre készül, de a látogatók is csak a sikerben gondolkodnak, épp ezért néz ki ez a párosítás a forduló egyik legpikánsabb párharcának.
Vasárnap, 16:30
Berkenye – Karancskeszi

A vendégek kezdenek magukra találni, de Berkenyén nem vár rájuk sétagalopp. Mindkét együttes bízik a győzelemben, de kicsivel Karancskeszi esélyesebbnek mondható.
Érsekvadkert – Balassagyarmat
Mostanában nem megy a vadkertieknek, a merész célokkal rendelkező BSE ellen minden bizonnyal felszívják magukat és mindent megtesznek majd a minél jobb eredményért.
Karancslapujtő – Mátranovák
Kemény összecsapásra van kilátás. Nüanszok dönthetik el, hogy ki hagyja el sikerrel a játékteret. Nehéz lenne megtippelni, hogy ki örülhet a végén.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: Somoskőújfalu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,