Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2011. Július 30. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghízott a Szellemekkel suttogó

Meghízott a Szellemekkel suttogó

Jennifer Love Hewittot nemcsak a kísértetek nem hagyják békén, de a hűtőben lakó finomságok sem, így ismét kikerekedett.

Ha mást nem is tett le az asztalra Kim Kardashian, azt mindenképp el kell ismernünk, hogy divatba hozta a kerek női formákat. Ez sokakat felszabadított, köztük Jennifer Love Hewittot is. A Szellemekkel suttogó sztárja mindig is súlyproblémákkal küzdött, de időről-időre erőt vett magán, és ledolgozta a fölösleget. Viszont most már nem tölti idejét diétával, vagy edzéssel. Csak hagyja, hogy olyan legyen, amilyenné a természet formálja. Ezzel csupán annyi a baj, hogy még KimKa kereknek született, addig J-Love azzá hízott. Vagyis a bőrén és a domborulatain ez látszik is. Így hiába kezdett el úgy öltözködni, mint a Kardashian-Jenner birodalom feje, az ő teltségét nem fogják milliók csodálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 13:15, szerda | Bulvár

A mohácsi vész - Brodarics István históriája

1526: A mohácsi vész: Az I. Szulejmán (Szoliman) szultán vezette török haderő a mohácsi csatában szétveri a magyar fősereget, II. Lajos király is elesik. A magyar hadtörténelem egyik legtöbbet emlegetett eseménye.

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.