Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. Szeptember 24. 10:56, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Megharapta a betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrődön

Megharapta a betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrődön

Megharapta egy betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrődön, a rendőrök előállították - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a mentőket vasárnap este hívták Gyomaendrődön a Liget Fürdőbe a férfihoz, aki leesett a lépcsőn. A férfi nem fogadta el a betegápolók segítségét, és amikor fel akarták állítani a földről, egyikük kezét megharapta.
A mentők rendőrt hívtak, a férfi a kiérkező járőröknek sem engedelmeskedett, iratait többszöri felszólításra sem adta át, ezért előállították.
A szarvasi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a 60 éves békéscsabai férfi ellen - tette hozzá Vargáné Szombati Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.